Dagbesteding Achterhoek

Dagbesteding Achterhoek

Op zoek naar een dagbesteding in de Achterhoek

Het doel van een dagbesteding in de Achterhoek is de cliënt zinvol en tegelijkertijd leuk werk te bieden. Werk waar de cliënt met plezier naar toe gaat. Er kan gerekend worden op een werkplek waarin actieve ondersteuning wordt geboden en ook plek is voor eventuele aanvullende leerdoelen.

Dagbestedingen in de Achterhoek

Een dagbesteding is gericht op cliënten (volwassenen) die niet volledig mee kunnen draaien in de huidige maatschappij vanwege een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Bij dagbestedingen in de Achterhoek wordt er voor de cliënt een plek geboden om te kunnen werken. Een dagactiviteitencentrum is hier een ander woord voor.

Het activiteitencentrum biedt onder andere scholing, cursussen en zelfstandigheidstrainingen maar er is ook plek voor sport en ontspanning. Een andere plek waar vaak dagbestedingen voor mensen met een beperking worden aangeboden zijn zorgboerderijen. Zie ook dagbesteding Veluwe voor het complete overzicht van dagbesteding vacatures op de Veluwe.

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever