Dagbesteding verstandelijk gehandicapten

Dagbesteding verstandelijk gehandicapten

Wat is een dagbesteding voor verstandelijk gehandicapten

Bij een dagbesteding voor verstandelijk gehandicapten wordt er uitgebreide begeleiding van de cliënt aangeboden. Het is een werkplek die speciaal ingericht is op mensen met een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Om zichzelf verder te ontwikkelen kunnen zij hier onder professionele begeleiding aan het werk gaan. Er zijn verschillende dagbesteding vacatures te vinden. Een voorbeeld hiervan is een horeca gelegenheid waar in de keuken, achter de bar of in de bediening werk wordt geboden. 

Zoekjedagbesteding.nl voorziet in dagbestedingen voor verstandelijk gehandicapten

Om de vraag naar en het aanbod van dagbestedingen voor verstandelijk gehandicapten samen te brengen is Zoekjedagbesteding.nl ontstaan. Doordat de cliënt in direct contact staat met de klant en daarbij professioneel begeleid wordt is een dagbesteding de ideale omgeving om jezelf verder te ontplooien. Voor een actueel aanbod van dagbestedingen in de Randstad kijk je bij dagbesteding Randstad.

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever