Dagbesteding Randstad

Dagbesteding Randstad

Op zoek naar dagbesteding Randstad

Het doel van een dagbesteding in de Randstad is de cliënt zinvol en leuk werk te bieden. Werk waar de cliënt met plezier naar toe gaat. De cliënt kan rekenen op een periode waarin hij of zij actief ondersteund wordt en waarin ook aandacht kan zijn voor eventuele aanvullende leerdoelen.

Dagbestedingen in de Randstad

Een dagbesteding is bedoeld voor cliënten (volwassenen) die niet normaal kunnen werken in de huidige maatschappij vanwege een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of een niet-aangeboren hersenletsel. Een dagbesteding in de Randstad, wat ook wel een dagactiviteitencentrum genoemd wordt, is een plek waar ze mogern werken.

Het activiteitencentrum biedt scholing, cursussen, zelfstandigheidstrainingen, sport en ontspanning. Ook zorgboerderijen bieden vaak dagbesteding voor mensen met een lichamelijke beperking. Zie ook dagbesteding Gelderland voor een overzicht van alle dagbesteding vacatures in Gelderland. 

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever