Dagbesteding Apeldoorn

Dagbesteding Apeldoorn

Op zoek naar een dagbesteding in Apeldoorn

Een dagbesteding in Apeldoorn staat in het belang van zinvol en leuk werk bieden aan de cliënt. Omdat het belangrijk is dat de cliënt met plezier naar zijn of haar werk gaat voorzien wij in actieve ondersteuning. Ook is er bij een dagbesteding plek voor eventuele aanvullende leerdoelen van de cliënt.

Dagbestedingen in Apeldoorn

Voor mensen die niet volledig mee kunnend draaien in de huidige maatschappij bestaan er dagbestedingen. Het biedt een prettige werkplek voor mensen met een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Een dagactiviteitencentrum is een andere benaming voor een dagbesteding. Een dagbesteding in Apeldoorn voorziet de cliënt van een prettige en uitdagende werkplek.

In het activiteitencentrum wordt de cliënt verschillende diensten geboden. Denk hierbij aan scholing, cursussen en zelfstandigheidstrainingen maar er is ook ruimte voor sport en ontspanning. Naast het activiteitencentrum bieden ook zorgboerderijen dagbestedingen aan aan mensen met een lichamelijke beperking. Voor een compleet aanbod van de dagbesteding vacatures in Amsterdam kijkt u dan bij dagbesteding Amsterdam.

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever