Dagbesteding Arnhem

Dagbesteding Arnhem

Op zoek naar een dagbesteding in Arnhem

Leuk en zinvol werk bieden is het doel van een dagbesteding in Arnhem. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt met plezier naar zijn of haar werk gaat. Om dit te bewerkstelligen voorzien wij in actieve ondersteuning en schenken wij aandacht aan eventuele aanvullende leerdoelen van de cliënt.

Dagbestedingen in Arnhem

Een dagbesteding biedt een werkplek voor cliënten (volwassenen) die niet zonder begeleiding kunnen werken in de huidige maatschappij. Dit vanwege een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Een ander woord voor een dagbesteding is een dagactiviteitencentrum. Een dagbesteding in Arnhem biedt de cliënt een leuke en uitdagende werkplek.

Naast scholing, cursussen en zelfstandigheidstrainingen is er in het activiteitencentrum ook ruimte voor sport en ontspanning. Niet alleen activiteitencentra bieden dagbesteding voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook zorgboerderijen doen dit. Kijkt u ook eens bij dagbesteding Apeldoorn voor een compleet overzicht van de dagbesteding vacatures in Apeldoorn. 

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever