Regio Noord-Veluwe

Regio Noord-Veluwe

De regio Noord-Veluwe heeft veel te bieden. Rust en ruimte, een prachtig landschap waarin het water van de Randmeren en de IJssel en het groen van de landerijen en bossen van de Veluwe samenkomen. De Noord-Veluwe is rijk aan cultuurhistorie, met maar liefst drie Hanzesteden. Zorg in de meest brede zin van het woord staat centraal.

De website van: Regio Noord-Veluwe

Gemeenten Noord-Veluwe werken samen

Regio Noord-Veluwe (RNV) is het samenwerkingsverband van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten. De gemeenten werken vrijwillig samen aan de ontwikkeling van een gebied waar het goed wonen, werken en recreëren is. De gemeenten Epe, Hattem, Heerde, Nijkerk en Zeewolde nemen op diverse terreinen ook deel aan de regionale samenwerking.

Werkgebieden Regio Noord-Veluwe

De activiteiten van RNV richten zich op een heel breed gebied: economie, toerisme en recreatie, milieu, volkshuisvesting, ruimtelijke ordening, openbare werken, arbeidsmarktbeleid, sociale werkvoorziening, welzijn en onderwijs.

RNV biedt de gemeenten een goede basis voor duurzame samenwerking. Het gezamenlijk doel is om taken efficiënter uit te voeren, kosten te besparen en een sterkere positie in te nemen. Daarnaast versterkt het de concurrentiepositie van het regionale bedrijfsleven en de recreatieve en toeristische sector.

Samenwerkingsregeling Noord-Veluwe

De eerste gemeenschappelijke regeling tussen de regiogemeenten kwam al in 1972 tot stand. De taken en bevoegdheden van Regio Noord-Veluwe zijn in 1988 opgenomen in de Samenwerkingsregeling Regio Noord-Veluwe.

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever