Dagbesteding Amsterdam

Dagbesteding Amsterdam

Op zoek naar een dagbesteding in Amsterdam

Het doel van een dagbesteding in Amsterdam is het bieden van een leuke en zinvolle werkplek voor de cliënt. Werk waar de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt en met plezier naar toe gaat. Wij bieden de cliënt een periode waarin hij of zij actief ondersteund wordt en waarin aandacht wordt besteed aan eventuele aanvullende leerdoelen.

Dagbestedingen in Amsterdam

Een dagbesteding is er voor cliënten (volwassenen) die vanwege een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel niet volledig mee kunnen werken in de huidige maatschappij. Een dagbesteding in Amsterdam, wat ook wel dagactiviteitencentrum wordt genoemd, voorziet de cliënt van een leuke werkplek.

Het activiteitencentrum biedt scholing, cursussen, zelfstandigheidstrainingen, sport en natuurlijk ontspanning. Naast de bovengenoemde activiteitencentra bieden zorgboerderijen ook vaak dagbesteding aan voor mensen met een lichamelijke beperking. Kijk ook eens bij dagbesteding Friesland voor een compleet overzicht van de dagbesteding vacatures in de Friesland. 

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever