Dagbesteding Veluwe

Dagbesteding Veluwe

Op zoek naar een dagbesteding op de Veluwe

Het doel van een dagbesteding op de veluwe is de cliënt zinvol en leuk werk te bieden. Werk waar de cliënt met plezier naar toe gaat. De cliënt kan rekenen op een periode waarin hij of zij actief ondersteund wordt en waarin ook aandacht kan zijn voor eventuele aanvullende leerdoelen.

Dagbestedingen op de Veluwe

Een dagbesteding op de Veluwe is bedoeld voor cliënten (volwassenen) die niet volledig mee kunnen werken in de huidige maatschappij vanwege een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Een dagbesteding op de Veluwe, wat met andere woorden een dagactiviteitencentrum genoemd wordt, is een plek waar cliënten aan het werk kunnen.

Het activiteitencentrum biedt scholing, cursussen, zelfstandigheidstrainingen, sport maar ook ontspanning. Naast het activiteitencentrum bieden zorgboerderijen ook vaak dagbesteding voor mensen met een lichamelijke beperking. Zie ook dagbesteding Randstad voor een compleet aanbod van de dagbesteding vacatures in de Randstad.

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever