Dagbesteding gehandicapten

Dagbesteding gehandicapten

Wat is een dagbesteding voor gehandicapten

Een dagbesteding voor gehandicapten is een werkplek die voorzien is van uitgebreide begeleiding van de cliënt. Het is een plek die ingericht is op mensen met een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Zij kunnen hier onder begeleiding aan het werk gaan om zichzelf op deze manier verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een horeca gelegenheden waar vacatures geboden worden in de keuken, achter de bar of in de bediening. 

Zoekjedagbesteding.nl voorziet in dagbestedingen voor gehandicapten

Zoekjedagbesteding.nl is een intitiatief om de vraag naar en het aanbod van dagbestedingen voor gehandicapten samen te brengen. Door het persoonlijke contact met klanten en een prettige werksfeer is een dagbesteding een uitstekende omgeving voor de cliënt om zichzelf verder te ontplooien. Kijk ook eens bij dagbesteding Veluwe voor een compleet overzicht van dagbesteding vacatures op de Veluwe. 

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever