Dagbesteding Rotterdam

Dagbesteding Rotterdam

Op zoek naar een dagbesteding in Rotterdam

Zinvol en leuk werk aan de cliënt bieden is het doel van een dagbesteding in Rotterdam. Het is belangrijk dat de cliënt plezier in zijn of haar werk heeft. Daarom kan er bij een dagbesteding in Rotterdam gerekend worden op een periode met actieve ondersteuning. Ook is er aandacht voor eventuele aanvullende leerdoelen.

Dagbestedingen in Rotterdam

Dagbestedingen zijn er voor cliënten (volwassenen) die niet volledig mee kunnen draaien in de huidige maatschappij. Dit komt doordat zij een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel hebben. Bij een dagbesteding in Rotterdam wordt er voor de cliënt een werkplek aangeboden, wat met andere woorden een dagactiviteitencentrum genoemd wordt.

In het activiteitencentrum is er plek voor scholing, cursussen, zelfstandigheidstrainingen, sport en ontspanning. Naast het activiteitencentrum zijn er diverse zorgboerderijen die dagbestedingen aan mensen met een beperking aanbieden. Kijk ook eens bij dagbesteding Arnhem voor een overzicht van dagbesteding vacatures op in Arnhem.

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever