Dagbesteding Friesland

Dagbesteding Friesland

Op zoek naar een dagbesteding in Friesland

Het uitgangspunt van een dagbesteding in Friesland is om de cliënt te voorzien van leuk en zinvol werk. Een werkplek waar de cliënt met plezier naar toe gaat. Waar de cliënt op kan rekenen is een tijd waarin hij of zij actief ondersteund wordt en waar tevens aandacht wordt besteed aan eventuele aanvullende leerdoelen.

Dagbestedingen in Friesland

Een dagbesteding is er voor cliënten (volwassenen) met een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Deze personen kunnen niet zonder begeleiding werken in de huidige maatschappij. Een dagbesteding in Friesland biedt de cliënt een leuke en uitdagende werkplek. Dit wordt ook wel een dagactiviteitencentrum genoemd.

Het activiteitencentrum biedt de cliënt zowel scholing, cursussen als zelfstandigheidstrainingen. Er is ook ruimte voor sport en ontspanning. Naast het activiteitencentrum zijn er zorgboerderijen die ook vaak dagbesteding voor mensen met een beperking bieden. Voor een actueel aanbod van dagbesteding vacatures in Groningen kijk dan ook eens bij dagbesteding Groningen.

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever