Dagbesteding Groningen

Dagbesteding Groningen

Op zoek naar een dagbesteding in Groningen

Door de cliënt een zinvolle en leuke werkplek te bieden zorgt een dagbesteding in Groningen ervoor dat de cliënt met plezier naar zijn of haar werk gaat. Het bieden van ondersteuning en de mogelijkheid om te werken aan eventuele aanvullende leerdoelen zijn voor ons belangrijk.

Dagbestedingen in Groningen

Voor mensen met een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel die niet zonder begeleiding kunnen meedraaien in de huidige maatschappij zijn er dagbestedingen. Een dagbesteding in Groningen staat voor een leuke en tevens uitdagende werkplek. Een andere benaming hiervoor is een dagactiviteitencentrum.

Het activiteitencentrum biedt de cliënt scholing, cursussen en zelfstandigheidstrainingen. Naast dit is er ook ruimte voor sport en ontspanning. Een ander initiatief die ook dagbestedingen aan mensen met een beperking aanbiedt zijn zorgboerderijen. Bekijk ook eens dagbesteding Rotterdam voor het actuele aanbod van de dagbesteding vacatures in de Rotterdam. 

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever