Dagbesteding Gelderland

Dagbesteding Gelderland

Op zoek naar een dagbesteding in Gelderland

Het doel van een dagbesteding in Gelderland is om de cliënt leuk en zinvol werk te bieden. Werk waar de cliënt zich thuis voelt en met plezier naar toe gaat. De cliënt kan rekenen op een periode waarin hij of zij actief ondersteund wordt maar waarin ook aandacht is voor eventuele aanvullende leerdoelen.

Dagbestedingen in Gelderland

Een dagbesteding is er voor cliënten (volwassenen) die niet zonder begeleiding kunnen werken in de huidige maatschappij vanwege een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Een dagbesteding in Gelderland biedt de cliënt een leuke en uitdagende werkplek, wat ook wel een dagactiviteitencentrum genoemd wordt.

Het activiteitencentrum biedt naast scholing, cursussen en zelfstandigheidstrainingen ook ruimte voor sport en ontspanning. Zorgboerderijen bieden naast activiteitencentra ook vaak dagbesteding voor mensen met een lichamelijke beperking. Kijk ook bij dagbesteding Achterhoek voor een compleet overzicht van de dagbesteding vacatures in de Achterhoek. 

Inloggen als:
Werknemer
Werkgever
De dagbesteding van Alex

Ik ben erg blij met mijn nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden via Zoekjedagbesteding.nl Maak er ook snel gebruik van.

Lees meer
Hoe werkt Zoekjedagbesteding.nl

Zoekjedagbesteding.nl is een onafhankelijke vacaturebank die toegang biedt tot vacatures voor de dagbestedingen. Dit is landelijk opgezet en biedt u dus een groots aanbod van verschillende leuke en uitdagende vacatures.

Lees meer
Ook wij maken graag gebruik van Zoekjedagbesteding.nl Zet ook snel uw vacatures erop.
's-Heerenloo
Grand Café Alleman

Aanmelden als werkgever